Čaj

Čaj

iz programa za obnovu vitalnosti “Vitaplex” predstavljamo “BROJSOV ČAJ na bazi žalfije”

milox-caj

Za večinu tegoba i zdravstvenih problema rešenje se nalazi u prirodi oko nas – jednostavno i dostupno. Potrebno je samo “imati oči koje vide i uši koje čuju”.

Rudolf Brojs, jedan od največih poznavaoca lečenja i najtežih bolesti prirodnim putem, čije se metode lečenja koriste širom sveta, za ovaj čaj je napisao sledeće: “Čaj na bazi žalfije smatram NAJVAŽNIJIM ČAJEM od svih čajeva, koji bi trebalo piti celog života. Ko stalno pije ovaj čaj teško da će se ikad razboleti”.

“BROJSOV ČAJ” se spravlja iz četiri vrlo lekovitih biljaka (žalfije, kantariona, matičnjaka i nane) koje se svojim lekovitim svojstvima međusobno dopunjuju. Čaj se priprema vrlo jednostavno, ali po tačno datom receptu od stručno odabranih i pripremljenih biljaka. Pije se dva puta dnevno umesto vode. Nema nikakve kontra efekte i već posle par dana upotrebe, bez obzira na stanje organizma, rezultati će biti očigledni.

Čaj je sa našeg područija, biohemijski odgovara našem čoveku.

“BROJSOV ČAJ” se koristi kod kardiovaskularnih i srčanih bolesti, bolesti organa za varenje, bolesti jetre, bolesti kičme i međukičmenih pršljenova, bolesti mokraćnih kanala, bolesti prostate, raznih hormonalnih poremečaja, alergijskih obolenja, dijabetesa i drugog. Kod malignih oboljenja to je glavni čaj u Brojsovoj terapiji.

Njegova najvažnija uloga je u odstranjivanju otrova iz organizma i sigurnom jačanju otpornosti.

Čaj po Brojsu, kao i upustvo i certifikat o kvalitetu su u sastavu paketa zdrave hrane “Vitaplex”.