Vitaplex

Vitaplex

program prirodne i zdrave ishrane

Dobro došli na zvaničnu web prezentaciju privrednog društva Milox d.o.o. Ostrovo! Nas noseći brend firme je Vitaplex program zdrave ishrane o kojem se možete obavestiti na ovim stranicama. Vitaplex program nema samo za cilj podizanje svesnosti o važnosti zdrave ishrane, već i edukuje prosečnog konzumenta o tome šta je zaista zdrava i prirodna ishrana, što sa uspehom čini više od 20 godina na globalnom nivou. Na taj način je približila svet zdrave ishrane u više stotina hiljada domačinstava u zemlji i okruženju. Naši stručnjaci u razvojnom putu Vitaplex programa ishrane, trudili su se poštovati našu tradiciju, tj. približiti što više zdrav obrok nasim tradicionalnim ukusima. Tako je nastalo preko 90 raznovrsnih obroka u kojima uživaju naši korisnici: razne supe, čorbe, složena jela, musake, sarme, punjene paprike… sve ono u čemu uživa prosečan konzument, ali spravljeno na zdrav i jedinstveno jednostavan način od zdravih namirnica.

Korišćenju Vitaplex programa ne prisutupaju samo oni kojima je zdravlje već oštećeno, najčešće po preporuci lekara, već i ljudi koji shvataju pogubnost nepravilne ishrane. Programom su osvedočeni vrlo brzo, shvatajući koliko se čovek bolje može osećati prihvatajući sve blagodeti ovakvog, prirodnog načina ishrane. Naši poslovni partneri i dobavljači su svesni kompleksnosti i vrednosti našeg rada i uprkos svim teskoćama poslovanja u okruženju, uvek se trude da za Milox-ove kupce, tj. krajnim korisnicima Vitaplex programa ishrane obezbede najbolje namirnice na tržištu, najvećeg kvaliteta. Osetite moć zdrave ishrane sa Vitaplex programom!

Sa ljubavlju, radni tim Milox-a.

Zdravo se hraniti nije teško i pored stečenih (pogrešnih) navika u ishrani. Takođe, nije se teško hraniti zdravo i pored činjenice da je čistija i prirodnija hrana teže dostupna nego pogrešna, nezdrava. Da bismo se zdravo hranili i da bi nam takva ishrana postala prijatna navika, potrebno je da se ispune dva uslova:

 • Odluka da se započne sa takvom ishranom.
 • Da se postane osvedočen vrednostima zdravog načina ishrane.

Za početak, ono osnovno što mora da učini potrošač namirnica jeste da sazna šta je u ishrani stvarno zdravo, a šta je nezdravo. Odnosno, koja hrana ima korisna i lekovita svojstva, a koja je štetna po njegovo zdravlje.

Kada se upoznaju korisna svojstva zdrave hrane, sledeće što je potrebno učiniti, jeste da se nauči kako se koriste i pripremaju zdrave namirnice. Naime, kako od zdravih namirnica napraviti ukusna i lekovita jela. Kada su se upoznali razlozi za zdravu ishranu, u samom startu korištenja zdrave hrane, javiće se i ne mali problem: gde nabaviti bez večeg truda sve potrebne namirnice za zdrave i ukusne obroke. U pokušaju da se pređe na zdravu ishranu, često se dešava i sledeće: Neko je rešio da isproba ukus zdrave hrane; obezbedi i recepte za pripremu zdravih obroka, kao i potrebne namirnice za takve recepte, napravi određeno jelo, isproba ga i izgubi dalju želju za zdravom ishranom!?

milox povrćeTo se događa zato što takvi recepti i pored svoje korisnosti, nisu prikladni za onoga koji počinje sa zdravom ishranom. Hrana koja se prema takvim receptima pripremi sigurno neće osvedočiti ukusom, jer će to biti nagli prelazak sa stare na nov način ishrane. Ti recepti uglavnom su namenjeni onima koji uveliko već koriste zdravu hranu i koji su prihvatili i ukus i izgled obroka načinjenih od takve hrane. Osvedočiti zdravom ishranom nekog na samom početku takve ishrane, moguće je jedino ako su obroci i sa izgledom i sa ukusom slični predhodnoj ishrani.
Za potpuno osvedočenje takođe je potreban i jedan određeni vremenski period svakodnevnog korištenja zdrave hrane. U tom vremenu, ako se u svim obrocima koristi samo odabrana zdrava hrana, korisnik će, pored pozitivnih promena, uvideti i ostale prednosti zdrave ishrane, kao što su izvrstan ukus i lakoča pripreme. Uvideće da je takva ishrana i najjevtinija.

Svi gore navedeni razlozi podstakli su nastanak “Vitaplex” program zdrave ishrane.

Rezultatima “Vitaplex” programa zdrave ishrane danas su hiljade korisnika oduševljeni. Uverili su se da zdrava hrana može da otkloni zdravstvene probleme i one koji se godinama bez potrebe trpe, da se zdravom ishranom lako povrati snaga i dobro raspoloženje, da se bez ikakvih odricanja otklanjaju celulit i višak kilograma, da se otklanja nečista koža i dobija sjaj kose i noktiju, da se ispravnom ishranom stiče podmlađen i svež izgled, da se uz zdravu ishranu lakše podnose životne tegobe… Uverili su se da je zdrava hrana najpozitivnija energija koju ništa drugo ne može da zameni. Uverili su se u čudesnu moć zdrave ishrane! Ove tvrdnje dokazuju mnogobrojna pisma korisnika koja redovno pristižu proizvođaču. Dokazuje i stalna nova potražnja starih korisnika i njihove preporuke drugim ljudima. Imajte poverenja u tačnost ovih navoda.

“Vitaplex” program zdrave ishrane nije proizvod ničije pameti, to je zapravo najzdravija ishrana koja postoji od uvek i koja je samo prilagođena savremenom čoveku koji je naviknut da mu je sve jasno i da mu je sve na dohvat ruke. U petnaest dana, koliko traje program, korisnik će upotrebom čiste, prirodne i integralne hrane, biti osvedočen njenim izvrsnim ukusom, lakoćom pripreme i što je najvažnije, njenim hranljivim i lekovitim dejstvom. Dobiće saznanje šta će takva ishrana za kratak vremenski period učiniti od njegovog organizma. Za takvo osvedočenje pobrinuli su se pored odabranih namirnica i sami ukusni recepti, svaki dan drugačiji. Uputstva za pripremu, a i sam način kako su namirnice upakovane i raspoređene za svaki dan posebno, daće svoj udeo da se zdrava ishrana prihvati i zavoli.

Sve ovo navedeno korisniku će na jednostavan, lak i zabavan način omogučiti da priprema vrlo ukusne i zdrave obroke.
Takođe, zbog samog programskog koncepta, korisnik će imati i psihološki potsticaj da sa takvom ishranom započne i da je isproba.
“Vitaplex” program zdrave ishrane je i najprirodniji, bez ikakvog odricanja i posledica, način regulisanja telesne težine.
“Vitaplex” program zdrave ishrane za 15 dana za dve osobe sastoji se iz paketa zdrave hrane, “Vitaplex” preparata i čaja po Brojsu.
“Vitaplex” paket zdrave hrane i “Vitaplex” preparat, kao i čaj po Brojsu, sadrže zajedno četrdeset i dve visokovredne čisto prirodne komponente koje nisu zagađene pesticidima i drugim hemijskim sredstvima. Dvadeset i osam namirnica raspoređene su odvojeno u paketu po danima pripreme, a deset visoko vrednih celina ukomponovane su u zaseban preparat. Čaj po Brojsu sastoji se iz četiri lekovite biljake i u sastavu je paketa zdrave hrane.
Program, naravno, sadrži i uputstvo sa receptima za vrlo jednostavnu pripremu obroka.
Sertifikat i garancija o čisto prirodnom kvalitetu i najispravnijoj proizvodnji jesu priloženi.

Napravite najbolju ishranu za svoje telo, osvedočite se u moć zdrave hrane sa programom!

“Vitaplex” program čine:

PAKET ZDRAVE HRANE sastoji se iz:

 • Integralnih žitarica: pšenica, pirinač, proso, raž, ječam i ovas.
 • Integralnih mahunarki: proteinski grašak, naut, soja, azuki pasulj, mungo pasulj i sočivo.
 • Sušenog povrća: šargarepa, list celera, koren celera, list peršuna i koren peršuna.
 • Musli: pšenične klice, pšenične pahuljice, ovsene pahuljice, ražene pahuljice, ječmene pahuljice, kukuruzne pahuljice, sojine pahuljice, suncokret oljušten, suvo grožđe, suve jabuke i pšenične mekinje.

ČAJ PO BROJSU sadrži:

 • žalfiju,
 • kantarion,
 • matičnjak
 • i nanu.

MAKROBIOTIČKI PREPARAT u svom satavu ima:milox povrće

 • ječmeni miso,
 • morske (kombu i vakame) alge,
 • šitake pečurke,
 • umeboši šljive,
 • đumbirov koren,
 • lekovito bilje (karanfilić, pelen i majčinu dušicu),
 • sojin lecitin
 • i izvorsku vodu.

VRLO JASNO UPUTSTVO SA RECEPTIMA

SEZONSKO VOĆE I POVRĆE koga po datom uputstvu nabavlja sam korisnik.